Online handel stiger stødt

Temmelig mange online butikker tilbyder heldigvis diverse muligheder for levering. Førstevalget hos mange er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså yderst smertefri, og tit desuden den mest letkøbte type af levering.

Du burde ligeledes beslutte dig for at bestille levering hjem til dig eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er somme tider en tak mere bekostelig, men ligeledes usædvanlig nem. Den mest letkøbte form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du har bopæl med kort afstand til webshoppens bopæl.

Mange netbutikker stiller udsigt til dag-til-dag fragt på utallige varer, men vær opmærksom på at det er påkrævet at handlen gemmenføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt klargjort forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet firmaer lover portofri fragt, men for det meste kun ifald man bestiller for en konkret pris. Derudover kan du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket gerne – hvad end man opholder sig i Odense, Dragør eller Hinnerup – er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Levering til din bopæl eller til din arbejdsplads

Det er jo efterhånden vældig simpelt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere online outlets hos https://www.vibeonline.dk og ergo har en lang række e-shops været nødt til at formindske salgsværdien på deres varer – til juniorer, og yderligere også til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lønnende at checke et par forskellige shops på nettet efter udsalg før du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den laveste pris.

Man skal imidlertid ikke overse, at hvis en butik på nettet markedsfører en vare til en salgspris der kan ses som utopisk fremragende, så kan det tit være et bevis på en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side indbefattet af et reglement, som bistår kunden imod fup internet butikker.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre beløbet senere.

Vi tilråder at du bliver klogere på online forhandlerens vurderinger

Før folk køber på en online butik burde man altid gennemse deres handelsvilkår, men det er tit en tidskrævende opgave.

Et alternativt forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en erklæring om at internet firmaet imødekommer de officielle danske regler, foruden at hjemmesiden hyppigt undersøges af eksperter der forstår reglerne på området. Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb.

En del forhandlere på nettet frembyder dag-til-dag levering

Trustpilot tilbyder relativt sikre løsninger til at beskue en længere række andre brugeres vurderinger og derved er det prisværdigt, at du studerer online firmaets omtaler før du shopper.

Facebook indebærer også en del fremragende muligheder for at få indsigt i online forhandlerens popularitet. I øvrigt er der mange e-forretninger som giver folk mulighed for at skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en gruppe af internet webshops og markedsfører forretningernes tilbud, og indkasserer betaling ifald vores brugere laver et indkøb.

Informationer angående produkter og e-firmaer opretholdes nu og da, men vi tager forbehold for rettelser der kan være foretaget siden vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.

«
»